Nxënësit e sh.f.k”Faik Konca”-f.Radushë pjesë e turneut të “Fondacionit Albiz”

Nxënësit e sh.f.”Faik Konca”-f.Radushë në sallën e sportit, realizuan lojë futbolli me nxënësit e fshatit Svillare dhe Bojanë në turnirin e organizuar nga Fondacioni Albiz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *